ONESEO.RO

Google închide Universal Analytics pe 1 iulie: Ce trebuie să știi


Ce pași ar⁤ trebui să urmez pentru a migra cu succes de la Universal ​Analytics la Google Analytics 4 ⁢înainte de termenul limită

Pe 1 iulie, Google va închide Universal Analytics, o decizie care va avea‍ un impact major asupra tuturor celor care folosesc această platformă pentru‍ analizele lor online. Dacă⁤ ești‌ printre utilizatorii Universal Analytics, este‍ important să știi ce ​presupune această schimbare‍ și cum ​te poate afecta. Așadar, hai să aruncăm​ o privire mai atentă la⁣ ce înseamnă această închidere și ce trebuie să știi pentru‌ a face tranziția către noua platformă, Google Analytics 4.

De ⁢ce Google închide Universal Analytics?

Universal Analytics a fost lansat în urmă cu mai bine ⁢de un deceniu și a adus în lumea​ analiticelor online o serie de‍ funcționalități avansate. Cu ⁤toate acestea, Google a decis să își concentreze eforturile pe dezvoltarea și îmbunătățirea Google Analytics 4, versiunea mai recentă a platformei sale de⁤ analiză. Astfel, pe 1 iulie 2023, Universal Analytics va fi închis complet, iar toți utilizatorii sunt încurajați să treacă la noua ⁣versiune.

Ce înseamnă acest lucru pentru tine?

Daca ești interesat de servicii de optimizare SEO și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

Dacă folosești⁢ Universal ⁢Analytics pentru a urmări traficul și comportamentul vizitatorilor pe site-ul tău, este important‌ să începi tranziția către‌ Google Analytics 4 cât mai curând posibil. Google⁤ Analytics 4 este mai⁣ avansat și oferă mai multe funcționalități⁢ decât ⁤Universal Analytics, cum ar fi urmărirea utilizatorilor pe mai ‍multe dispozitive și integrarea cu alte produse Google.

Cum să faci tranziția către Google Analytics 4?

Pentru a trece de la Universal Analytics ‌la Google Analytics 4, ⁣iată câteva pași pe care ar trebui să îi urmezi:

  1. Creează un cont Google ​Analytics 4 și adaugă proprietatea ta.
  2. Actualizează codul de urmărire pe site-ul tău ‌pentru a folosi noul model de urmărire.
  3. Importă ⁢obiectivele și segmentele tale din Universal Analytics în Google‍ Analytics 4.
  4. Explorează noile funcționalități și rapoarte disponibile în Google Analytics​ 4 și ajustează-ți strategia de analiză în consecință.

Beneficiile trecerii la Google Analytics​ 4

Trecerea la Google Analytics 4 nu este doar o ‌necesitate impusă de Google, ci și o⁢ oportunitate de a accesa funcționalități mai avansate și detalii mai precise despre comportamentul utilizatorilor pe site-ul tău. Prin‌ urmărirea utilizatorilor pe mai multe dispozitive și integrarea cu alte produse Google, ⁤vei putea‌ obține o viziune mai completă asupra audienței tale și vei putea​ lua⁣ decizii ⁤mai informate în privința strategiei de marketing și conținut.

Concluzie

Închiderea Universal Analytics pe 1 iulie va impune tuturor utilizatorilor să își ajusteze strategiile de analiză online ‌și să treacă‍ la​ Google Analytics​ 4. Este important să începi acest proces cât mai curând posibil pentru ⁣a evita pierderea⁣ datelor ⁤și pentru a profita de avantajele oferite‍ de noua platformă. Urmează pașii recomandați⁤ de Google și fii pregătit să explorezi toate noile funcționalități pe care Google Analytics 4 le are de oferit. Așadar, fii pregătit și adaptă-te la schimbare⁣ pentru a-ți menține ⁤performanța și calitatea analizelor online.

Noutăți optimizare SEO

Ne puteți contacta pe:
office@oneseo.ro
0728 - 390 - 955

Solicită ofertă