ONESEO.RO

  1. Introducere

Bun venit pe oneseo.ro (denumit în continuare „Site-ul”). Prin accesarea și utilizarea acestui Site, sunteți de acord să respectați Termenii și Condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați Site-ul.

  1. Utilizarea Site-ului

(a) Drepturi de autor și proprietate intelectuală: Toate drepturile de autor, mărci comerciale și alte drepturi de proprietate intelectuală referitoare la conținutul Site-ului sunt deținute de oneseo.ro sau de titularii săi. Utilizarea neautorizată a conținutului acestui Site poate încălca drepturile de autor și alte legi aplicabile.

Daca ești interesat de crearea unui site web și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

(b) Accesul la Servicii: Ne rezervăm dreptul de a modifica, întrerupe sau restricționa accesul la orice parte a Site-ului fără notificare prealabilă.

  1. Confidențialitate și Protecția Datelor

Politica noastră de confidențialitate, disponibilă pe Site, descrie modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.

  1. Legături către alte site-uri web

Site-ul poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt deținute sau controlate de oneseo.ro. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestor site-uri și recomandăm revizuirea Termenilor și Condițiilor acestora.

  1. Limitări de răspundere

oneseo.ro nu garantează că Site-ul va fi disponibil în mod neîntrerupt sau fără erori. Utilizarea Site-ului se face pe propriul risc, iar oneseo.ro nu își asumă responsabilitate pentru daunele directe, indirecte sau circumstanțiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestuia.

  1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Oneseo.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării Site-ului după modificări, sunteți de acord cu noile Termeni și Condiții.

  1. Legislație și Jurisdicție

Termenii și Condițiile sunt guvernate de legile în vigoare ale statului român. Orice litigiu care derivă din sau este legat de acești Termeni și Condiții va fi soluționat în mod exclusiv de instanțele competente din România.

Daca ești interesat de servicii de optimizare SEO și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

Solicită ofertă