ONESEO.RO

Cum funcționează Google Ads?

Google Ads

Când vine vorba de publicitate online, Google Ads rămâne o alegere inteligentă pentru brandurile de toate dimensiunile. Este locul unde cuvintele cheie devin punți către potențiali clienți, iar clicurile se transformă în conversii valoroase. De ce să alegi Google Ads? Simplu, pentru că oferă acces la milioane de utilizatori care caută exact ceea ce oferi.

1

Strategie Personalizată

Analiza Inițială a Afacerii: Comprendeți în profunzime afacerea și obiectivele clienților, precum și audiența țintă.

Daca ești interesat de crearea unui site web și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

Cercetare de Piață și Competiție: Realizați o analiză a pieței și a concurenței pentru a identifica oportunități și tendințe relevante.

Definirea Obiectivelor Specifice: Stabiliți obiective clare, măsurabile și relevante pentru campania Google Ads.

Campanii Eficiente de Google Ads

Crearea Campaniilor Personalizate: Dezvoltați campanii adaptate nevoilor și obiectivelor clienților, inclusiv anunțuri text și grafice, cuvinte cheie relevante și setări de buget optimizate.

Optimizarea Continuă a Cuvintelor Cheie: Monitorizați și ajustați cuvintele cheie pentru a asigura o performanță maximă a campaniilor.

Managementul Bugetului: Gestionarea eficientă a bugetului pentru a obține cel mai bun randament posibil, folosind strategii de licitație și plătind pentru clicuri valoroase.

2

3

Monitorizare și Raportare

Monitorizare Real-Time: Urmați performanța campaniilor în timp real pentru a face modificări imediate, dacă este necesar.

Daca ești interesat de servicii de optimizare SEO și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

Raportare Periodică: Furnizați rapoarte regulate și transparente pentru a informa clienții cu privire la rezultatele campaniilor lor, inclusiv clicuri, conversii și costuri.

Optimizarea Continuă: Bazându-vă pe datele și feedback-ul obținute, ajustați strategia și campaniile pentru a obține rezultate mai bune de la lună la lună.

Daca ești interesat de servicii de Marketing și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

Promovare campanii platite

MARKETING PLATIT

CAMPANII GOOGLE ADS

Cauti o modalitate de a-ți promova afacerea online? Campaniile Google Ads te ajută să ajungi la potențiali clienți exact în momentul în care caută ceea ce oferi. Cu strategii personalizate și un buget eficient, obții rezultate măsurabile și crești vizibilitatea brandului tău.

TiKTOK ADS

Dacă vrei să te conectezi cu o generație tânără și pasionată, TikTok Ads este soluția. Aici poți crea conținut captivant care să surprindă și să atragă utilizatorii. Cu ajutorul nostru, descoperi o platformă plină de posibilități pentru a-ți promova brandul într-un mod autentic.

FACEBOOK ADS

Facebook Ads este un instrument versatil pentru a ajunge la o audiență diversă și conectată. Cu ajutorul nostru, poți crea anunțuri care să stârnească interes și să genereze interacțiuni. Indiferent de obiectivele tale, Facebook Ads îți aduce rezultatele dorite.

Daca ești interesat de servicii de Web Design și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

google ads

Google Ads Shopping

Campanii Google Ads Shopping Eficiente: Pentru clienții care vând produse, realizăm campanii Google Ads Shopping puternice. Aceste campanii promovează produsele tale în mod vizual, afișând imagini, prețuri și detalii esențiale direct în rezultatele căutării.

Gestionarea Feed-ului de Date: Pentru a asigura o promovare eficientă a produselor, ne ocupăm de gestionarea feed-ului de date, asigurându-ne că toate informațiile esențiale despre produse sunt actualizate și corecte.

Optimizarea pentru ROAS (Return on Ad Spend): Prin monitorizarea constantă a performanței fiecărui produs, ajustăm ofertele și strategiile pentru a obține cel mai bun raport între investiția în publicitate și veniturile generate.

Google Ads pentru Lead-uri

Generare de Lead-uri de Încredere: Pentru clienții care oferă servicii, creăm campanii Google Ads specializate în generarea de lead-uri de înaltă calitate. Aducem în prim-plan beneficiile serviciilor tale și încurajăm potențialii clienți să acționeze.

Landing Page-uri Eficiente: Dezvoltăm landing page-uri personalizate, axate pe conversii, pentru a asigura că vizitatorii se transformă în lead-uri calificate.

Urmarirea si Monitorizarea Conversiilor: Implementăm coduri de conversie și urmărim conversiile pentru a măsura succesul campaniilor noastre. Acest lucru ne ajută să adaptăm strategia pentru a obține rezultate mai bune în timp.

Implementare Cod de Conversii

Măsurarea Succesului Cu Precizie: O parte esențială a serviciilor noastre este implementarea codului de conversie corect. Acesta ne permite să măsurăm cu precizie acțiunile valoroase ale utilizatorilor de pe site-ul tău, cum ar fi completarea de formulare sau finalizarea cumpărăturilor.

Personalizare și Ajustare: Implementarea codului de conversie ne oferă date critice pentru a evalua performanța campaniilor. În funcție de aceste date, putem personaliza și ajusta strategiile noastre pentru a obține rezultate mai bune.

Raportare Detaliată a Conversiilor: Prin monitorizarea conversiilor, putem furniza rapoarte detaliate clienților noștri, astfel încât să aibă o înțelegere clară a modului în care investiția lor în publicitate se traduce în acțiuni valoroase din partea utilizatorilor.

De ce este importanta promovarea?

campanii google ads

Cu ce te ajută campaniile google ads?

AFLĂ ACUM

Detalii

Campaniile Google Ads sunt un instrument esențial pentru promovarea afacerii dvs. online. Cu ajutorul nostru, puteți atinge potențialii clienți în momentul potrivit, cu anunțuri relevante și atrăgătoare. Oferim servicii complete de gestionare a campaniilor, de la analiza inițială și strategia personalizată, până la crearea anunțurilor, optimizarea bugetului și monitorizarea continuă a performanței. Cu o echipă de specialiști experimentați în marketing digital, vă ajutăm să obțineți rezultate măsurabile și să vă dezvoltați afacerea online. Încredințați-ne promovarea pe Google Ads și beneficiați de creșterea vizibilității și a conversiilor pentru site-ul dvs. Contactați-ne astăzi pentru a începe!
Am nevoie de o campanie optimizata

Vrei să ne contactezi??

Ai nevoie de ajutor din partea noastră?

Solicită ofertă