ONESEO.RO

Microsoft dezvăluie actualizările cheie Performance Max și timeline-ul pentru eliminarea Smart Shopping


⁢ Care sunt principalele caracteristici ⁤ale acestei⁢ actualizări și cum îmbunătățește performanța anunțurilor?

Microsoft a făcut recent anunțuri importante în ⁤legătură cu două actualizări cheie pentru Performance Max și a dezvăluit un plan‌ de eliminare a Smart Shopping. Aceste actualizări au fost concepute pentru a îmbunătăți performanța campaniilor de⁣ marketing online și pentru a oferi afacerilor ⁢posibilitatea de a atinge obiectivele de marketing mai eficient.

Performance Max este o nouă actualizare de la Google, care permite afacerilor să își optimizeze campaniile de publicitate online pentru a maximiza performanța și conversiile. Această actualizare este concepută pentru a ajuta companiile să își atingă obiectivele de⁤ marketing cu mai​ multă ușurință.

În ceea⁢ ce privește Smart ​Shopping,​ Microsoft a anunțat un plan de ⁤eliminare pentru această funcție, care va fi suspendată începând cu data de ⁤31 decembrie 2021. Astfel,‌ afacerile care folosesc​ Smart Shopping vor trebui să se pregătească pentru tranziția către alte opțiuni disponibile ⁢pentru campaniile lor de publicitate online.

Timeline-ul pentru eliminarea Smart Shopping este structurat astfel:

Daca ești interesat de servicii de optimizare SEO și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

  • De ⁢la 1 iulie 2021,‌ opțiunea de a ⁣crea campanii noi Smart Shopping a fost dezactivată.
  • De ⁤la 1 septembrie 2021, modificările vor fi aplicate automat pentru campaniile existente Smart Shopping.
  • De la 31 decembrie 2021, toate campaniile⁣ Smart Shopping active vor fi ​complet eliminate.

Aceste actualizări sunt esențiale pentru companiile care folosesc⁢ Google Ads și Microsoft Advertising pentru a-și promova ‍produsele și serviciile online. Prin adoptarea actualizărilor cheie Performance Max și prin gestionarea tranziției de la Smart Shopping la alte opțiuni disponibile, afacerile⁣ pot să rămână competitive pe piață și⁢ să își⁤ maximizeze rezultatele din campaniile lor de ‍marketing.

În concluzie, Microsoft a anunțat două actualizări cheie pentru Performance Max și a stabilit un timeline pentru eliminarea Smart Shopping. Este important ca afacerile să fie conștiente de aceste schimbări și să își ajusteze strategiile de marketing online în conformitate‍ cu noile ‍actualizări⁤ pentru a obține rezultate mai‌ bune și pentru a fi competitive pe piață.

Noutăți optimizare SEO

Ne puteți contacta pe:
office@oneseo.ro
0728 - 390 - 955

Solicită ofertă