ONESEO.RO

Eric Schmidt demontează mitul: Google nu este doar despre linkuri albastre


Care sunt‍ principalele servicii și ⁣produse oferite de Google‍ în afara motoarelor de căutare?

‍Eric ⁣Schmidt, fostul CEO al Google, a răsturnat unul dintre miturile cele mai răspândite despre motoarele ​de căutare: Google⁣ nu se axează doar pe linkuri albastre. De-a lungul anilor, ⁣mulți specialiști SEO și⁤ proprietari de site-uri s-au concentrat ⁢în principal pe clasamentul‍ în căutările Google bazându-se pe linkurile‍ albastre (linkurile organice), însă Schmidt a adus o perspectivă nouă și importantă.

Potrivit lui Schmidt, Google folosește o varietate‌ de factori pentru a clasifica⁤ paginile⁤ web în rezultatele căutării, nu doar ‍linkurile albastre pe care le vedem în paginile ‍de rezultate. Este adevărat că linkurile sunt încă unul dintre‍ factorii de clasare importanți, însă Google se bazează⁤ și pe alte elemente pentru a determina⁢ relevanța și calitatea conținutului.

Cel mai important lucru pentru Google ‌este să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă atunci când caută informații.⁣ Acest lucru ‍înseamnă că motoarele de căutare iau în considerare o serie⁤ de factori ⁣atunci când decid care pagini⁤ web să le afișeze în partea de sus a rezultatelor căutării. Acești factori includ, printre altele, relevanța conținutului, autoritatea site-ului, timpul de încărcare al paginii, optimizarea​ pentru dispozitive ⁢mobile și siguranța ⁣site-ului.

De asemenea, ⁢Google folosește algoritmi de învățare​ automată pentru a‍ înțelege mai bine intențiile utilizatorilor și pentru a ⁣oferi rezultate de căutare ⁤mai relevante și persoanlizate. ​Aceste algoritmi se bazează pe⁤ date diverse pentru a detecta schemele de​ manipulare a rezultatelor căutării ⁢și pentru a promova conținutul ​de ⁢calitate.

Daca ești interesat de servicii de optimizare SEO și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

Prin urmare, ‍este esențial pentru proprietarii de ‍site-uri‌ și specialiștii SEO să ia în ​considerare o‌ abordare ‌holistică atunci când își optimizează site-urile pentru motoarele de⁤ căutare. În loc să se concentreze exclusiv pe obținerea linkurilor albastre, aceștia ar trebui să investească timp și resurse în crearea unui ⁤conținut de calitate, optimizarea tehnică a site-ului, ‌experiența utilizatorului⁤ și⁤ promovarea pe canalele de social media.

În ⁢concluzie, Eric Schmidt a ​subliniat importanța faptului că Google nu se ‍bazează doar pe linkurile albastre‌ atunci când clasifică paginile ⁤web în rezultatele căutării.⁢ Este vital ​ca proprietarii de site-uri și specialiștii SEO să abordeze optimizarea site-urilor lor într-un mod cuprinzător, luând în considerare‍ o gamă⁢ largă de factori‌ pentru a ‍asigura că se aliniază cu obiectivele motoarelor de căutare ‌și⁤ că ⁣oferă cea ‍mai bună experiență utilizatorilor. Acest lucru nu numai⁢ că⁣ va îmbunătăți clasamentul în căutările ‌Google, dar va contribui și la crearea unui conținut de calitate ⁢care merită‌ promovat și distribuit în mediul online.

Noutăți optimizare SEO

Ne puteți contacta pe:
office@oneseo.ro
0728 - 390 - 955

Solicită ofertă