ONESEO.RO

Ce se întâmplă cu CrowdTangle după ce Meta va opri serviciul în august


Ce alternative există pentru utilizatorii CrowdTangle în vederea monitorizării performanței conținutului lor pe rețelele ⁤de socializare, după închiderea platformei de către Meta?

CrowdTangle, platforma populară de monitorizare a social media, se pregătește să-și oprească serviciile în august, după ce Meta⁤ (fostul Facebook) ​a anunțat ‌decizia de a parcurge⁣ schimbările în‌ strategia lor de analiză a datelor. Decizia⁢ vine​ ca parte ‍a eforturilor companiei de a ⁣se concentra tot⁤ mai mult pe uneltele și​ serviciile⁣ de securitate și‌ transparență ⁣a datelor pentru a-și îmbunătăți imaginea și relația cu utilizatorii și clienții ‌săi. Cu toate acestea, ‍ce se va⁤ întâmpla cu ⁣utilizatorii și companiile care⁢ foloseau CrowdTangle pentru a urmări și analiza performanța lor pe rețelele de socializare?

Odată ⁢cu oprirea serviciului CrowdTangle, utilizatorii nu vor mai ​avea acces ⁤la datele și analizele pe⁤ care le ofereau în mod ‍regulat. Acest lucru va ‌afecta în special​ editorii de conținut, agențiile de ⁤publicitate⁢ digitală și alte entități care​ depindeau de CrowdTangle pentru a-și monitoriza⁤ performanța și a obține insights valoroase despre comportamentul și interacțiunile publicului lor pe rețelele de ⁤socializare.

Într-o încercare de a oferi o alternativă pentru utilizatorii săi, Meta a anunțat că va extinde ⁣capacitățile de analiză și raportare ale Facebook Insights ‌și a planificat integrarea acestora ⁢cu Business Suite, pentru a oferi‌ o experiență mai cuprinzătoare și mai integrată pentru utilizatori.⁢ Cu toate acestea, se așteaptă ca această⁢ tranziție să ⁣fie dificilă pentru⁣ mulți utilizatori care erau obișnuiți cu funcționalitățile avansate ale CrowdTangle.

O ‌altă opțiune pentru utilizatorii care caută alternative la CrowdTangle ar fi utilizarea uneltelor third-party pentru monitorizare a social media disponibile pe piață. Există o serie ‍de ‌companii care oferă soluții similare pentru analizarea datelor și ⁤monitorizarea performanței pe rețelele⁢ de socializare, cum ar fi Brandwatch,‍ Brand24 sau Sprout Social. Aceste instrumente pot fi o opțiune potrivită‌ pentru cei care caută⁢ să-și mențină capacitatea de a urmări ⁤și analiza performanța lor online‌ după închiderea CrowdTangle.

Daca ești interesat de servicii de optimizare SEO și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

În ‌concluzie, cu oprirea serviciului CrowdTangle, ‍utilizatorii vor trebui să găsească alternative pentru a-și ⁣monitoriza și analiza performanța pe rețelele de socializare. Integrarea funcționalităților CrowdTangle în Facebook Insights și Business Suite poate oferi‍ o soluție pentru mulți utilizatori, dar ‌există​ și alte opțiuni third-party disponibile pe piață ⁢pentru cei care caută soluții alternative. Este important pentru utilizatori să exploreze opțiunile disponibile și‍ să aleagă cea mai potrivită pentru nevoile lor de analiză a ‌datelor și monitorizare a performanței online.

Noutăți optimizare SEO

Ne puteți contacta pe:
office@oneseo.ro
0728 - 390 - 955

Solicită ofertă