ONESEO.RO

Actualizare majoră Google Ads API v17: Noi funcționalități și modificări aduse platformei


Care sunt principalele⁣ avantaje ale acestei‍ actualizări pentru‍ cei care folosesc Google ⁢Ads API în campaniile lor de publicitate online

Google Ads ⁢API⁢ a⁤ lansat recent o actualizare ⁢majoră,⁣ v17, care aduce numeroase funcționalități ‌noi și modificări esențiale platformei. Această actualizare va avea un impact semnificativ asupra modului în care utilizatorii pot gestiona campaniile lor publicitare ⁣și vor putea accesa mai multe instrumente pentru optimizarea performanței campaniilor lor.

Una dintre cele mai importante modificări aduse⁤ de actualizarea v17 este introducerea unui nou ⁣tip de licență bazată pe utilizare. Această schimbare va permite utilizatorilor ⁤să plătească doar pentru resursele pe ⁣care le ‍folosesc, ceea ce poate reduce costurile ⁣și poate oferi o mai ⁣mare flexibilitate în gestionarea bugetelor de publicitate.

De asemenea, ⁤actualizarea include și ‍o serie de noi funcționalități​ care vor facilita gestionarea și‌ optimizarea⁢ campaniilor publicitare. Printre acestea ‍se numără posibilitatea de a crea ⁢mai multe versiuni ale unei ​campanii‍ și de a testa care variantă generează cel mai​ bun răspuns din‍ partea publicului țintă.

Un alt aspect important al acestei actualizări este îmbunătățirea​ performanței⁣ API-ului, care va permite utilizatorilor să acceseze mai rapid și‍ mai eficient datele și să facă​ modificări în timp real‌ în campaniile lor.

Daca ești interesat de servicii de optimizare SEO și ești din altă localitate ai o listă mai jos:

În concluzie, actualizarea majoră Google⁣ Ads API v17 aduce o serie de îmbunătățiri semnificative ⁣care vor facilita​ gestionarea și optimizarea ⁢campaniilor publicitare.⁤ Utilizatorii vor avea acces la mai multe instrumente și ⁣funcționalități⁢ care îi vor ajuta să obțină rezultate mai bune și să-și maximizeze returnarea investiției în publicitate online. Este ⁤recomandat ⁤să explorezi toate noile caracteristici ale acestei actualizări și să le integrezi în​ strategia ta ⁣de marketing‌ online pentru a obține rezultate mai bune⁣ și mai eficiente.

Noutăți optimizare SEO

Ne puteți contacta pe:
office@oneseo.ro
0728 - 390 - 955

Solicită ofertă